Ehliyeti Olanlara Uyarı! 12 Bin TL Cezası Var Ehliyeti Olanlara Uyarı! 12 Bin TL Cezası Var

THY’nin basın açıklamasına göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan bu kampanyada, Balkanlar’da yer alan bazı şehirlere vizesiz seyahat fırsatı da sunuluyor. Bu kapsamda, Üsküp ve Priştine’ye 129, Saraybosna’ya 149, Zagreb, Dubrovnik ve Ljubljana’ya 169, Belgrad ve Podgorica’ya ise 179 dolardan başlayan fiyatlarla uçuşlar gerçekleştirilecek. Güney Avrupa şehirlerine ise Atina’ya 139, Malta, Napoli ve Torino’ya 179, Roma ve Milano’ya 189, Paris’e 209, Madrid’e ise 219 dolardan başlayan fiyatlarla uçmak mümkün olacak.

Vizesiz seyahat fırsatı

Kampanyada öne çıkan bir diğer avantaj ise vizesiz seyahat edilebilecek destinasyonlar. THY yolcuları, Belgrad, Podgorica, Tivat, Priştine, Saraybosna ve Üsküp gibi şehirlere vizesiz uçuş gerçekleştirebilecekler. Bu, özellikle hızlı ve kolay bir seyahat planı yapmak isteyen yolcular için önemli bir fırsat sunuyor.

Bilet satışları THY'nin resmi web sitesinde

Kampanya kapsamında sunulan fiyatlar, THY’nin resmi internet sitesinden alınan biletler için geçerli olacak. Ancak, bilet satış ofisleri ve acentelerden alınan biletlerde fiyat farklılıkları olabileceği belirtiliyor. Yolcular, kampanya ile ilgili detaylara THY’nin internet sitesi ya da 444 0 849 numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşabilecekler.