Türkiye Belediyeler Birliği Personel A.Ş, teknik kadrolarda görev almak üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan duyuruya göre, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS şartı olmadan alım yapılacak. Başvurular, elektronik ortamda gerçekleştirilecek ve başvuru için belirlenen son tarih 9 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Bakanlıktan Mazot ve Gübre Desteği Açıklaması! Ödemeler Kesildi Mi? Bakanlıktan Mazot ve Gübre Desteği Açıklaması! Ödemeler Kesildi Mi?

Başvuru şartları neler?

Personel alımı için başvuru yapacak adayların bazı şartları taşıması gerekiyor. Teknisyen kadrosuna başvuracak adaylar, orta öğretim seviyesinde Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun olmalı. Tekniker kadrosu için ise üniversitelerin Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı, Bilişim Teknolojisi, Elektrik, Elektronik ve Elektronik Haberleşme bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor. Ayrıca bu bölümlerin yurtdışındaki denk programlarından mezun olan adaylar da başvuru yapabilecek.

Adayların askerlikle ilişiği kalmamış olması ve tercihen başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor.

Başvuru için gerekli belgeler

Başvuru yapacak adaylardan, özgeçmiş (CV) belgesi talep ediliyor. Başvurular sadece elektronik ortamda kabul edilecek ve adayların, istenilen belgeleri en geç 9 Eylül 2024 Cuma günü saat 17:00'a kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

Başvuru süreci nasıl işleyecek?

Başvuruların sadece elektronik ortamda kabul edileceği belirtildi. Adayların, başvuru belgelerini belirtilen e-posta adresine zamanında göndermeleri önem taşıyor. Başvuru sürecinin ardından, uygun görülen adaylar işe alım sürecine dahil edilecek.