Güncel

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e: "IBAN yollayın Meral Hanım"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti’nin eski lideri Meral Akşener'in kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açtığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Özdağ, Akşener’e seslenerek “IBAN numarası yollayın, ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım” ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener’in kendisine 50 bin TL’lik tazminat davası açtığını söyledi.

Bir sosyal medya paylaşımıyla söz konusu duyuruyu yapan Özdağ şunları yazdı: 

"IBAN NUMARASI YOLLAYIN"

“Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL’lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN numarası yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım. Siz İYİ Parti’ye umut bağlayan insanlar için büyük bir hayal kırıklığı oldunuz. Bütün İYİ Partililere ihanet ettiniz. İYİ Parti için yıllarca emek sarfetmiş insanları harcayarak yılların AKP’lilerini milletvekili yaptınız. AKP’ye geçen Seyithan Iğsız ne karşılığı milletvekili oldu?
Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e: "IBAN yollayın Meral Hanım" - Resim : 2

"ADAM KAHRINDAN ÖLÜRDÜ"

Seçimden 1 ay önce İYİ Parti Gaziantep il binasına geldiği zaman AKP üyesi olan borsacı Mehmet Mustafa Gürban ne karşılığı milletvekili oldu? Seçimden 1 sene önce fabrikasında Erdoğan posteri asılı olan İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir milletvekili olmak için ne yaptı? Ve İYİ Parti’nin kuruluşu esnasında partinin finans işlerine bakan, en yakınınız, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev verdirdiğiniz, CHP’den milletvekili seçtirdiğiniz ve şimdi AKP’ye geçen Ahmet Ersagun Yücel neden milletvekili oldu?
Nihat ağabey iyi ki bunları görmeden Vefat etmiş. Yoksa adam kahrından ölürdü. Neyse, yollayın IBAN’ı da 50 bin TL yollayayım. Demek ki yetmedi ancak ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz.”