Güncel

Ümraniye'de Yaşlı Anne ve Oğlu Evlerinde Ölü Bulundu

Ümraniye'de yaşlı bir anne ve oğlu, yaşadıkları evde ölü bulundu. Olay, anne ve oğlundan haber alınamaması üzerine polis ve itfaiyenin kapıyı kırarak içeri girmesiyle ortaya çıktı.

Abone Ol

Ümraniye'de yaşlı bir anne ve oğlu, yaşadıkları evde ölü bulundu. Olay, anne ve oğlundan haber alınamaması üzerine polis ve itfaiyenin kapıyı kırarak içeri girmesiyle ortaya çıktı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, binanın ikinci katına posta bırakmak üzere gelen postacı, kapının açılmaması ve evden gelen kokular nedeniyle şüphelenerek durumu mahalle muhtarına bildirdi. Muhtar da hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis nezaretinde kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler, evde iki kişiyi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, bu kişilerin hayatını kaybettiği belirlendi. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen ancak anne ve oğlu oldukları öğrenilen kişilerin cenazesi, polisin yaptığı incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çevredeki iş yeri sahiplerinden Vedat Eserli, olayın nasıl geliştiğini anlattı. Eserli, "Yan binaya bir postacı geldi. Kapıyı çaldı, kapı açılmayınca muhtara haber verildi. Evden kokular geliyordu. Muhtar da itfaiye ve polis ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekipleri kapıyı kırıp içeri girdiğinde yerde anne ve oğlunun cesedini buldu. Daha sonra ekipler geldi, incelemelerde bulundu. Cesetler cenaze aracına alınıp götürüldü. Müşterimizdi, 85-90 yaşlarında yaşlı bir kadındı, adam da 50-55 yaşlarındaydı" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Anne ve oğlunun ölüm nedenleri, yapılacak detaylı incelemelerin ardından belirlenecek. Yetkililer, olayla ilgili herhangi bir suç unsurunun bulunup bulunmadığını araştırıyor.