Üsküdar Belediyesi, belediyeye ait ciddi taşınmazları satışa çıkardı. Eski belediye başkanı Hilmi Türkmen, güncel başkan Sinem Dedetaş'a "SAHİBİNDEN SATILIK BELEDİYE!" diyerek tepki gösterdi. 31 Mart yerel seçimlerinde el değiştiren ve CHP'nin yönetimine geçen Üsküdar Belediyesi, bir ilan sitesinde satışa konulan arsa ve dairelerle gündeme geldi.

"SAHİBİNDEN SATILIK BELEDİYE"

Sinem Dedetaş'ın başkanlık koltuğunda oturduğu belediyede satışların neden yapıldığı bilinmezken, konuyla ilgili AK Partili Hilmi Türkmen'den sert bir açıklama geldi. "Sahibinden satılık belediye" diyerek duruma tepki gösteren Türkmen, şöyle konuştu:

Yeni Atanan Öğretmenleri Onlar Eğitecek! Yeni Atanan Öğretmenleri Onlar Eğitecek!

"Üsküdar'da 20 yıldır en ufak gayrimenkul, taşınmaz satışına bile şiddetle karşı çıkan CHP'nin gerçek yüzünü siz de tanıyın diye özellikle paylaşmak istedim. SAHİBİNDEN SATILIK BELEDİYE! Buradaki konutları biz ürettik, 5 yılda parça parça elden çıkartarak bütçemizi dengelemek için. Arsaları elimizdeki taşınmazlara karşılık aldık. Vakti gelince, ihtiyaç halinde kullanırız dedik. Yeni yönetimin bu taşınmazları elbette satma hakkı ve yetkisi var. Lakin bizim yüzlerce eseri milletimizin hizmetine sunarken bile 5 yılda yapmadığımız satışın tek seferde yapılması, en ufak taşınmaz satışına bile şiddetle karşı çıkan CHP'nin gerçek yüzünü gösteriyor."