Vakıfbank, düzenlediği yeni kampanya ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara cazip hediyeler sunarak dikkatleri üzerine çekti. Bankanın resmi internet sitesinde duyurduğu kampanya, birbirinden değerli teknolojik ürünleri içeriyor.

Vakıfbank’ın sunduğu bu kampanya kapsamında, 25 Mart 2024 ile 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirerek dijital müşteri olanlar, çekilişle 5 adet iPhone 15, 5 adet Apple Watch Series 9 veya 5 adet AirPods Pro (2. Nesil) kulaklık kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, VakıfBank Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirip, uygulama üzerinden “VakıfBank Müşterisi Ol” sekmesine girerek bilgilerini tamamlamaları gerekiyor. Ardından, uygulamadaki kampanya ekranına veya Profilim > Kampanyalar sekmesine tıklayarak katılım onayı vermeleri yeterli. Bu adımları tamamlayan yeni müşteriler, çekilişe katılım hakkı kazanacaklar.

Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Vakıfbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.

Vakfıbank'ın bu cazip hediye kampanyası, bankanın müşteri portföyünü genişletme amacı taşıyor ve yeni müşterilere çekici fırsatlar sunarak büyük ilgi görüyor. Kampanyaya katılmak için acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!