Mersin'in Bozyazı ilçesinde çöplükte plastik bir bidon içinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak, profesörün oğlu O. Doludeniz, çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alındı.

Belediye İşçileri Cesedi Buldu

Olay, Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöp dökme alanında meydana geldi. Çöp dökmek için alana giden belediye çalışanları, plastik bir varilin içinde çıplak ve ayakları bağlı bir erkek cesedi buldu. Durumun bildirilmesi üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ceset, yapılan ilk incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenler İçin Değerlendirme Kılavuzları Yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenler İçin Değerlendirme Kılavuzları Yayımladı

Screenshot 46 Z29I

Cesedin Kimliği Tespit Edildi

Polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda, cesedin Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'e ait olduğu tespit edildi. Emekli profesörün, Anamur ilçesi İskele Mahallesi'nde oğlu O. Doludeniz ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Oğul Gözaltında: "Babamı Evde Ölü Buldum"

Polis, babasının kaybolmasının ardından O. Doludeniz ile irtibata geçti. Oğlunun çelişkili ifadeleri dikkat çekti. İlk ifadesinde, babasıyla aralarının bozuk olduğunu ve kısa süreliğine evden ayrıldığını belirten O. Doludeniz, eve döndüğünde babasını ölü bulduğunu ve cesedi bir bidona koyarak ticari taksiyle Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söyledi.

Adli Tıp incelemesi sonucunda, ceset üzerinde herhangi bir delici veya kesici alet izine rastlanmadı. Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’in kesin ölüm nedeni, adli tıp incelemesinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.