2025'te emekli maaşları artacak mı? AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den açıklama geldi 2025'te emekli maaşları artacak mı? AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den açıklama geldi

Adana'da bir inşaatta meydana gelen kazada, kule vinçten düşen demir kova iki işçinin yaşamını yitirmesine yol açtı. Olay, Yüreğir ilçesindeki Atakent Mahallesi'nde bulunan Dizmanlar İnşaat'ta gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, ismi henüz belirlenemeyen vinç operatörü, halatı kopan demir kovayı yukarı çekerken kova, inşaatta çalışan Tahir Çeri (41) ve Erdal Sağır'ın (51) üzerine düştü. Diğer işçilerin durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Çeri ve Sağır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan sonra kaçan vinç operatörü, karakola giderek teslim oldu.

Kaza haberini alan ölen işçilerin yakınları, inşaat alanında büyük bir üzüntü yaşadı ve sinir krizi geçirdi. İki işçinin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.