PKK'ya ağır darbe! Kırmızı kategorideki terörist Seyran Çomak etkisiz hale getirildi PKK'ya ağır darbe! Kırmızı kategorideki terörist Seyran Çomak etkisiz hale getirildi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, beslenmesi yasak olan bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk, ölümden döndü. Gürültü ve çığlıklar üzerine olay yerine gelen çevre sakinleri ve çocuğun ailesi, köpeğin ağzından çocuğu güçlükle kurtardı.

Olay, Ortaca'nın Yerbelen Mahallesi'nde meydana geldi. Serpil ve Reşat Döner çiftinin 7 yaşındaki çocukları Osman Döner, evlerinden markete giderken, yediemin deposu olarak kullanılan bir iş yerinde bulunan yasaklı pitbull köpeğinin saldırısına uğradı. Çocuğu kurtarmak için koşan çevre sakinleri ve ailesi büyük bir çaba gösterdi.

Köpek saldırısının ardından vücudunda ağır ısırık yaraları oluşan çocuk, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ortaca Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan çocuğun, köpek ısırığının yanı sıra ciddi bir travma yaşadığı bildirildi.

Anne Serpil Döner, köpek saldırılarının ülke genelinde son bulmasını talep etti. Çocuğuna saldıran köpeğin başıboş olduğunu belirten Döner, sadece 'hayvan hakkı' adı altında saldırgan köpekleri savunanlara sitem etti. Çocuğunun kol, bacak ve vücudunun çeşitli bölgelerinde ciddi yaralar oluştuğunu belirten anne, köpek sorununa ve köpek saldırılarına karşı önlemler alınmasını istedi.