Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Sözcü TV'nin haber sunucusu Fatih Portakal'ın iddiasını kesin bir dille reddetti. Portakal, Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması için Ağıralioğlu'na teklif götürüldüğünü öne sürmüştü. Ancak Ağıralioğlu, böyle bir teklif almadığını ve hatta hiç kimseyle bu konuda görüşmediğini belirtti. Belediye başkanlığı pozisyonunun kendisinin mizacına uygun olmadığını vurguladı.

Özellikle siyaset arenasında yaklaşık 35 yıllık bir deneyime sahip olan Ağıralioğlu, daha önce de benzer şekilde AK Parti'nin İstanbul adayı olacağı yönünde spekülasyonların ortaya atıldığını hatırlattı. Bu iddiaların gerçekle ilgisinin olmadığını dile getiren Ağıralioğlu, haberin ciddiye alınacak bir tarafının olmadığını ve bu sebeple tekzip dahi etmediğini belirtti.

Belediye başkanlığının, uzun süre siyasetin içinde olan birisi olarak kendisi için uygun olmadığını, ancak siyasetçilerin bir yerlere yakıştırılıyor olmasının, bir yere yakıştırılmıyor olmaktan daha kıymetli olduğunu ifade etti.