Güncel

Yeni Açılan Okula 'Gazze Şehitleri' Adı Verildi

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Tilmerç Mahallesi'nde açılan yeni okula "Gazze Şehitleri İlkokulu" adı verildiğini duyurdu

Abone Ol

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Tilmerç Mahallesi'nde açılan yeni okula "Gazze Şehitleri İlkokulu" adı verildiğini ve bu isimlendirmeden dolayı Batman Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü'ne teşekkür ettiklerini duyurdu.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kararı doğrultusunda Tilmerç Mahallesi'nde açılan yeni okula "Gazze Şehitleri İlkokulu" adı verildiği duyuruldu. 

Açıklamada, Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü'nün görüşlerine de yer verildi. Önlü, "Küresel güçler Gazze'de sistematik bir soykırım gerçekleştiriyor. Yeni açılan okula 'Gazze Şehitleri' isminin verilmesinden dolayı Batman Valisi Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çanakkale Şehitliği'nde olduğu gibi, şehrimizde de Gazze şehitlerinin isimleri bu okul aracılığıyla sonsuza dek yaşayacaktır" dedi.