Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hayranlarını üzen bu haberin ardından, Tuğba'nın sağlık durumu merak konusu oldu.

Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor Ev Sahipleri 'Faiz' İçin Ev Satıyor, Kiralık Ev Bulmak Zorlaşıyor

Son dönemde Yeşilçam'ın usta oyuncuları Kadir İnanır ve Nuri Alço gibi isimlerin sağlık sorunlarıyla boğuşması, sinema severleri derinden etkilemişti. Ahu Tuğba'nın da yoğun bakıma alınması bu üzüntüyü daha da artırdı.

Ahui S On 3Fd7

Ahu Tuğba, doktorlarının yasaklamasına rağmen Los Angeles - Miami arasında gerçekleştirdiği 5,5 saatlik uçak yolculuğu sonrasında evinde kızı Anjelik tarafından fenalaşmış bir halde bulundu. Hemen Miami'deki University Hospital'a kaldırılan Tuğba, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Hastanede yoğun bakımda savaş veren Ahu Tuğba'dan nihayet sevindirici haber geldi. Sağlık durumu hızla iyileşen ünlü oyuncu, yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alındı ve kısa süre sonra taburcu edilerek evine döndü.