İşte şehirlerin hava durumu özetleri:

Ankara'da yılbaşı ve 2024'ün ilk günlerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Güney kesimlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağış görülecek. Gece ve sabah saatlerinde ise sisli ve puslu bir atmosfer oluşması tahmin ediliyor. Sıcaklık 1 ila 10 derece arasında seyredecek.

İstanbul'da ise parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli bir atmosfer gözlemlenecek. Sıcaklık 10 ila 15 derece arasında değişecek.

Images (34)-6

e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

İzmir'de parçalı çok bulutlu bir hava beklenirken, hafif yağmurlar da görülecek. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde sisli ve puslu bir atmosfer oluşması öngörülüyor. Sıcaklık 11 ila 17 derece arasında değişecek.

Kayseri'de az bulutlu bir hava hakim olacak. Gece ve sabah saatlerinde sis görülecek. Sıcaklık 1 ila 12 derece arasında seyredecek.

Antalya'da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak, özellikle doğu kesimlerinde aralıklı sağanak yağışlar görülecek. Yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 12 ila 20 derece arasında değişecek.

Adana'da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak, pazartesi günü aralıklı sağanak yağışlar görülecek. Sıcaklık 7 ila 19 derece arasında değişecek.

Diyarbakır'da az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer oluşması tahmin ediliyor. Sıcaklık -2 ila 11 derece arasında değişecek.

Erzurum'da az bulutlu bir hava hakim olacak. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer oluşması öngörülüyor. Sıcaklık -5 ila 5 derece arasında değişecek.

Trabzon'da az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Sıcaklık 8 ila 16 derece arasında değişecek.