Güncel

Yıllar sonra barıştılar! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses aynı karede poz verdi

2009 yılında İbo Show'da tartışma yaşayan ve uzun yıllar haklarında çıkan haberlere kayıtsız kalan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses, Bodrum'da görüştü. Seneler sonra bir araya gelen ikili aynı karede poz verdi.

Abone Ol

Yıldız Tilbe 2009 yılında programına katılmış olduğu İbrahim Tatlıses'in açıklamalarından dolayı çok sinirlenmiş ve stüdyodan ayrılmıştı. Uzun yıllardır küs olan ikili, dün Bodrum'da görüştü.


Programdaki tartışma sonrası bir daha yan yana gözükmeyen ve haklarındaki soruları da hiçbir şekilde cevaplamayan ikili, Bodrum'da görüştü. 15 yıl sonra küslüğü bitiren ikili, birbirine sarılarak kameraya gülümsediler. Tatlıses ve Tilbe'nin pozu hayranlarını sevindirdi.

İşte 15 yıllık küslüğün ardından ilk kare:

Tartışmanın Sebebi Neydi?

2009 yılında programa katıldığı Yıldız Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini söyleyen Tatlıses "Seni pe....nklerin elinden kurtardım" şeklinde konuşmuş, bu açıklamanın duyan Tilbe sinirlerine hakim olamamıştı. Sinirlenen Tilbe "Beni kimse pe..lerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz" açıklamasını yapmıştı. Bu sözler sonrası Tilbe ayağa kalkarak İbrahim Tatlıses'i alkışlayıp stüdyodan ayrılmıştı.