Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Dolandırıcılığa Karşı Uyarı! İşte Dikkat Dikkat Edilmesi Gerekenler Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Dolandırıcılığa Karşı Uyarı! İşte Dikkat Dikkat Edilmesi Gerekenler

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye atıcılık branşındaki ilk madalyayı getirdi ve Yusuf Dikeç'in ikonik duruşu dünya çapında ilgi çekti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Türk spor tarihine adlarını yazdırdı. Bu başarı, Türkiye'ye atıcılık branşında ilk madalyayı kazandırdı.

Yusuf Dikeç'in ekipman kullanmadan ve elleri cebinde rahat bir duruş sergilemesi, dünya çapında dikkat çekti. Sosyal medyada, Dikeç ve rakibi Damir Mikec'in fotoğrafları yan yana paylaşılırken, Dikeç'in duruşu ikonikleşti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu durumu "Anlık Olimpiyat köyünden bildiriyorum; herkes ayağını denk alsın! Yusuf Dikeç'imiz ve efsane pozu!" sözleriyle paylaştı. Ayrıca, Yusuf Dikeç'in olimpiyat sayfasında yer alan hayat felsefesi bölümünde, "Başarı, elleriniz cebinizdeyken gelmez." ifadesi dikkat çekti.