Erzincan'da gerçekleştirilen bir operasyonda, Erzurum-Erzincan kara yolunda durdurulan bir kamyonda yapılan narkotik madde araması sonucunda 4 çuval eroin ele geçirildi. Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Naz" isimli narkotik madde arama köpeğiyle yapılan kontrollerde, koltukların içine gizlenmiş şekilde toplam 119 kilo 600 gram eroin buldu. Ele geçirilen eroinin piyasa değerinin yaklaşık 200 milyon TL olduğu bildirildi.

Operasyon, Akyazı uygulama noktasında gerçekleştirildi ve 48 plakalı kamyonun sürücüsü A.Ö. "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçlamasıyla tutuklandı.

İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor! İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor!

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretinin sadece Türkiye için değil, dünya genelinde ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, gençleri bu tehlikeden koruma adına mücadelelerinin devam edeceğini belirtti. Açıklamada, "Uyuşturucu madde ticareti, insanlık suçu olarak kabul edilmekte ve ülkemizin geleceği için büyük bir tehdit teşkil etmektedir. Bu konuda kararlılıkla mücadele edeceğiz" ifadelerine yer verildi.