Öğrencilerin ve velilerin eğitim sürecinde önemli bir kaynak olan E-okul sistemi, her dönemin sonunda kapanarak yeni döneme hazırlık sürecine giriyor. Peki, 2023-2024 eğitim öğretim yılında E-okul sistemi hangi gün kapanacak? İşte detaylar...

E-okul giriş ekranı, öğrencilerin devamsızlık bilgisini, not bilgisini ve katıldığı etkinliklerden elde ettiği dereceleri takip edebilmelerini sağlıyor. Veliler de bu sistem üzerinden çocuklarının akademik durumunu ve başarılarını izleyebiliyorlar.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı E-Okul Sistemi Kapanma Tarihi:

E-okul sistemi, okulların kapanacağı tarihe kadar aktif olarak kullanılmaya devam ediyor. Ancak not girişleri karne gününe birkaç gün kala sona eriyor. Bu nedenle, öğrencilerin ve velilerin not bilgisini son güne kadar takip etmeleri önem taşıyor.

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan takvime göre, bu yıl okullar 14 Haziran günü kapanacak. Dolayısıyla, E-okul sisteminin kapanmasına tam 16 gün kaldı.

E-Okul Veli Bilgi Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

Öğrenci notlarına ve diğer bilgilere erişmek için E-okul Veli Bilgi Sistemi'ne giriş yapmak oldukça kolay. Mobil uygulamayı cep telefonuna indirebilir veya e-okul.meb.gov.tr adresine giriş yaparak Veli Bilgilendirme Sistemi kategorisine tıklayarak e-devlet aracılığı ile giriş yapabilirsiniz. Bu şekilde, çocuğunuzun eğitim sürecini yakından takip edebilirsiniz.