Güncel

3 Çocuğunu da Katleden Baba da Öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde dağlık alana götürdüğü 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp birini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan baba Vesim Şimşek de hayatını kaybetti.

Abone Ol

İzmir'in Bornova ilçesinde, Vesim Şimşek isimli baba, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir durum sonucunda, 4 çocuğunu da dağlık alana götürdü. Sabah saatlerinde Merkez Mahallesi'ndeki dağlık alanda, çocuklarına tabanca ile ateş açan Vesim Şimşek, ardından aynı tabancayla kendi kafasına ateş etti.

Olayda çocuklardan Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira (14) hayatını kaybederken, Hiranur (11) ağır yaralandı. Vesim Şimşek ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hiranur Şimşek'in tedavisi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sürüyor.

Çocukların cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından anne Naciye Şimşek'in yaşadığı Manisa'nın Salihli ilçesine götürülerek burada defnedildi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Vesim Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.