Türkiye, ABD'den talep ettiği F-16 savaş uçaklarının satın alım sürecinde önemli bir adım attı. İki ülke arasındaki resmi görüşmeler sonucunda sözleşmeler imzalandı ve detaylar üzerindeki çalışmalar karşılıklı heyetler arasında sürdürülüyor. İmzalanan sözleşmelerin detayları, verilecek kararlar doğrultusunda ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacak.

Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip... Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip...

Ayrıca, Türkiye Dışişleri Bakanlığı yetkilileri PKK/PYD/YPG/SDG'nin Suriye'nin kuzeyinde yapmayı planladığı ve daha sonra ertelediği sözde yerel seçimler konusunda da açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı'nın daha önce yapmış olduğu uyarıları tekrarlayarak, bu seçimlerin ertelenmesinden ziyade tamamen iptal edilmesi gerektiğini vurguladılar. Bu sözde seçimlerin Suriye'nin toprak bütünlüğüne ve BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararına aykırı olduğunu belirttiler.