Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem! Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem!

Düşük faizli ya da faizsiz kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Bankalar, müşterilerine özel kredi kampanyaları başlattı. Bu kampanyalar sayesinde 18 yaşından büyük müşterilere düşük faizli hatta faizsiz kredi fırsatı sunulmaya başlandı.

Faiz oranlarıyla sizi şaşırtacak bankaların başında Enpara geliyor. Yeni müşterilere özel, aylık 0.99 faiz oranı ile 15 bin lira ihtiyaç kredisi sunuluyor. 6 ay vadeli bu kredinin aylık taksitleri yalnızca 2,613 lira. Toplamda ise 15,682 lira ödeme yapmanız gerekecek.

Ayrıca Burgan Bank On Hesap tarafından da oldukça uygun bir seçenek sunulmuş durumda. 1.79 faiz oranı ile alabileceğiniz bu kredide, 12 aylık vadede aylık 1,929 lira ödeme yapmanız gerekecek. Toplamda ise 23,152 lira ödemek zorunda kalacaksınız.

Denizbank da yeni müşteriler için cazip bir seçenek sunuyor. 1.89 faiz oranı ile 20 bin lira kredi çekebilir ve 12 ayda aylık 1,944 lira ödeme yapabilirsiniz. Toplamda 23,336 lira ödemek durumunda kalacaksınız.

Faizsiz kredi seçenekleri hangi bankalarda var?

Faizsiz kredi arayanlar da unutulmamış! Akbank yeni müşterilere 15 bin lira faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. 6 ay vadeli olarak alabileceğiniz bu krediyi, her ay 2,500 lira taksitle ödeyebileceksiniz.

Yapı Kredi Bankası da 20 bin lira faizsiz nakit avans fırsatını duyurdu. Yani elinizi çabuk tutarsanız, oldukça cazip seçenekler sizleri bekliyor.

Garanti BBVA'dan gelen haber ise 10 bin lira nakit avans ve ek olarak 1 lira bonus kampanyası oldu.

QNB Finansbank da 0 faizli, 6 ay vadeli 10 bin liralık nakit avans kampanyası ile müşterilerini sevindirecek gibi görünüyor.

Son olarak Türkiye Finans, yüzde 0 kar payıyla 15 bin liralık finansman desteği sunuyor.