Kaş Adliyesi'nde bugün ilginç bir olay yaşandı. Başsavcı Gökhan Feyzoğlu ile Avukat Hakan Tüzen arasında tuvalet kullanımı nedeniyle bir tartışma yaşandı. Olay, Tüzen'in polis zoruyla tuvaletten atılmasıyla sona erdi.

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

Antalya Barosu'ndan Avukat Polat Balkan'ın sosyal medya hesabından duyurduğu bilgilere göre, Başsavcı Gökhan Feyzoğlu ile Avukat Hakan Tüzen arasında "tuvalet" kullanımı nedeniyle tartışma çıktı.

Tüzen'in baro odasındaki anahtarı alarak tuvalete gitmesiyle başlayan olayda, Başsavcı Feyzoğlu'nun da tuvalete gitmek istemesiyle gerilim arttı. Başsavcı Feyzoğlu, "Burası personel tuvaleti. Aşağıda tuvalet var" diyerek Tüzen'e müdahale etti. Ancak Tüzen, avukat olduğunu ve tuvaleti kullanma hakkına sahip olduğunu savundu.

Tartışma büyüyerek karşılıklı atışmalara dönüştü. Feyzoğlu, "Ben başsavcıyım. Bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" derken, Tüzen de "Avukatım ve bu tuvaleti kullanma hakkım var" şeklinde yanıt verdi.

Olayın daha da büyümesi üzerine, Başsavcı Feyzoğlu'nun, "Ben başsavcı olarak uğraşacağım seninle. Göreceksin. Çık dışarıya burayı kullanamazsın" şeklindeki sözleri dikkat çekti. Ardından Tüzen, polislerin zor kullanmasıyla tuvaletten atıldığını belirtti.