Meteorolojik kaynaklardan etkilenen son bilgilere göre 12 Temmuz sonrası için hava sıcaklıklarında anormal bir artış bekleniyor.

Söz konusu Afrika sıcaklıklarının etkisiyle havanın 45-50 dereceleri görmesi bekleniyor.

Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcaklıkların önümüzdeki haftanın ortası itibarıyla ülkemizi resmen kavuracağı uzmanlar tarafından açıklandı.

45-50 derece sıcaklıkların telaffuz edildiği sıcaklıklardan en çok etkilenecek illerin başında ise İstanbul ve çevresi geliyor.Meteorologlar tarafından yapılan son değerlendirmeler ışığında, ülkemizi etkilemesi beklenen Afrika sıcaklarından İstanbul ve çevre illerinin sert bir şekilde nasibini alması bekleniyor. 

10 İL İÇİN ALARM VERİLDİ

e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

 Marmara'nın doğusuyla Batı Karadeniz bölgesindeki birçok ile uyarı niteliğinde paylaşılan haritaya göre söz konusu sıcaklıklardan Bursa, Bilecik, Eskişehir, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün etkileneceği görüldü.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi