Güncel

Ahmet Nur Çebi ibra edilmedi, kavga çıktı

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığı döneminin ibra edilmemesi ve çıkan gerginliklerle dikkat çekti. Çebi’nin 1 Haziran 2023 - 31 Mayıs 2024 arasındaki dönemi ibra edilmezken, Hasan Arat ve ekibi 3 Aralık 2023 - 31 Mayıs 2024 dönemi için oy çokluğuyla onay aldı.

Abone Ol

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığı döneminin ibra edilmemesi ve çıkan gerginliklerle dikkat çekti. Çebi’nin 1 Haziran 2023 - 31 Mayıs 2024 arasındaki dönemi ibra edilmezken, Hasan Arat ve ekibi 3 Aralık 2023 - 31 Mayıs 2024 dönemi için oy çokluğuyla onay aldı. Toplantı boyunca yaşanan gerginlik, eski başkanlardan Ahmet Nur Çebi’nin yanındaki üyelerin alkışlarıyla başladı ve çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kongreye ara verilmeden devam edildi.

Mali durum hakkında bilgi veren Genel Sekreter Kaan Şakul, kulübün borcunun 8.4 milyar TL olduğunu açıkladı. Başkan Hasan Arat, kulübün mali açıdan toparlanmaya başladığını ve usulsüzlüklerin önüne geçtiklerini ifade ederken, eski yönetimin kulübü zor durumda bıraktığını iddia etti. Çebi ise borcu kendi döneminde 200 milyon dolar düşürdüğünü, ancak yeni yönetimin bu borcu tekrar artırdığını savundu. Kongrede sık sık eleştirilen ve tepki gören Çebi, konuşmalarında Beşiktaş’a her zaman destek olmaya hazır olduğunu belirtti.