Ekonomistlerin Faiz Beklentisi Açıklandı! İndirim İçin Öne Çıkan Ay Belli Oldu Ekonomistlerin Faiz Beklentisi Açıklandı! İndirim İçin Öne Çıkan Ay Belli Oldu

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri, Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk, eğlence mekanında yaşanan bir tartışmanın ardından bir kişiyi darp ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Olay, 12 Eylül 2024 tarihinde, Mardin'in Artuklu ilçesindeki bir eğlence mekanında meydana geldi.

İddiaya göre, yeğenler tartıştıkları S.Ö.'yü zorla bir otomobile bindirip darp etti. Yaralı halde Cevizpınarı Mahallesi yakınlarına bırakılan S.Ö., kendi imkanlarıyla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı ve şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.