Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu raporunu yayımladı.Buna göre, 15-21 Eylül haftasında sıcaklıklar mevsim normallerinde olacak. Özellikle Pazar günü İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Detaylara göre, ülkemizin kuzeybatısında parçalı ve çok bulutlu bir hava olacak. Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Ayrıca Kars ve Hakkari'de de yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. Batı Karadeniz kıyıları ve İstanbul çevresinde yağışlar yerel olarak kuvvetli olacak. Akdeniz kıyılarında ise rüzgarın zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

Uyarılar: Meteoroloji, Batı Karadeniz kıyıları ve İstanbul'da beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuyor.

Marmara Bölgesi: Bölgede hava parçalı ve çok bulutlu olacak. İstanbul'da yerel sağanak yağışlar beklenirken, Edirne, Kırklareli ve Kocaeli'de de benzer hava koşulları hakim olacak.

Ege Bölgesi: Bölgenin kıyı kesimlerinde sağanak yağış ve gök gürültülü yağışlar görülecek. İzmir, Manisa ve Muğla'da hava bulutlu olacak.

Akdeniz Bölgesi: Bölgenin kıyılarında rüzgar güney ve batı yönlerinden kuvvetli esecek. Antalya, Adana ve Hatay'da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

İç Anadolu Bölgesi: Ankara, Eskişehir ve Konya'da parçalı ve az bulutlu hava hakim.

Batı Karadeniz: Bölgede öğleden sonra yerel sağanak yağışlar etkili olacak. Bolu, Düzce ve Zonguldak'ta yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor.

İslam Memiş'ten Yatırımcılara Uyarı! Altında Zirveye Yaklaştık İslam Memiş'ten Yatırımcılara Uyarı! Altında Zirveye Yaklaştık

Doğu Anadolu: Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava olacak. Kars ve Hakkari çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Bölgede hava az bulutlu ve açık geçecek. Diyarbakır, Gaziantep ve Şanlıurfa'da sıcaklıklar yüksek seyredecek.