İslam Memiş, YouTube kanalında yatırım araçları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, özellikle eylül ayı beklentilerine dikkat çekti ve yatırımcıları uyardı. Memiş, altının ons fiyatındaki hareketler ve gram altın fiyatı hakkında görüşlerini dile getirdi.

Eylül ayında gram altının zirve seviyesinin 2 bin 880 lira olabileceğini belirten Memiş, yatırımcılara bu seviyeyi beklemelerini önerdi. Ons altının 2 bin 551 dolar seviyesinde olduğunu, ancak 2 bin 530 dolara kadar yükseleceğini ve ardından tekrar düşüş yaşayacağını ifade etti. Bu süreçte dikkat edilmesi gereken tuzak fiyatlamalar olduğunu vurgulayan Memiş, 2 bin 470 ile 2 bin 420 dolar seviyelerinin hala gündemlerinde olduğunu söyledi.

Gram altın için, ons fiyatını takip etmenin önemine değinen Memiş, ons altındaki düşüş öngörüsü nedeniyle temkinli davrandığını belirtti. Yıl sonu için ise ons altın fiyatının 2 bin 600 ile 3 bin dolar arasında olmasını beklediğini, ancak alt seviyelerde 2 bin 420 ile 2 bin 470 dolar arasında kritik noktalar olduğunu dile getirdi.

Narin'in Cinayet Dosyasında Yeni Gelişme! Anne Hastaneye Sevk Edildi Narin'in Cinayet Dosyasında Yeni Gelişme! Anne Hastaneye Sevk Edildi

Dolar kuru hakkında da konuşan Memiş, 33.91 lira seviyesinden dolar alanların zarar etmeyeceğini düşündüğünü söyledi. Eylül ayında gram altın fiyatının 2 bin 750 ile 2 bin 800 lira arasında olabileceğini belirten Memiş, şu an için temkinli bir şekilde beklemenin en doğru strateji olduğunu ifadeetti.