AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında sürdürülen ittifak görüşmeleri, özellikle İstanbul'daki yerel seçimlere yönelik iş birliği, siyasi kulisleri meşgul etmeye devam ederken, Yeniden Refah Partisi'nden ittifak görüşmelerine dair açıklama geldi.

Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar... Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar...

Yeniden Refah'tan İttifak Görüşmeleri Hakkında Açıklama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıç, AK Parti ile sürdürdükleri ittifak görüşmelerinin durduğunu ve özellikle İstanbul'da AK Parti'nin adayı Murat Kurum'a karşı izlenecek politikanın şu an için net olmadığını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi İddialarına Yanıt

Suat Kılıç, AK Parti'den Konya Büyükşehir Belediyesi'ni talep ettikleri yönündeki iddiaları yalanladı. Kılıç, son olarak geçtiğimiz hafta planlanan görüşmenin ertelendiğini ve şu anda herhangi bir randevulaşmanın olmadığını ifade etti.

İş Birliği Vurgusu

Yeniden Refah Partisi'nin politik duruşu konusunda da açıklamalarda bulunan Kılıç, partinin herhangi bir talepte bulunmadığını, ancak AK Parti'den yeniden başlamak ya da bir liderler zirvesi gerçekleştirmek yönünde bir talep gelmesi durumunda buna olumlu yaklaşacaklarını dile getirdi. Kılıç, iş birliğine kapıları açık tuttuğunu belirtirken, Yeniden Refah Partisi'nin duruşunun pazarlık odaklı olmadığını ve ilkeler temelinde şekillendiğini dile getirdi.