5 il başkanı değişiyor

TGRTHaber'in aktardığı bilgilere göre, MYK'da en az 5 ilin il başkanının değişmesi bekleniyor. Toplantının ana gündemi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ortaya çıkan 'değişim' talebi ve iç muhasebe olarak belirlendi. 2'si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişeceği, bazı ilçe başkanlarının da değerlendirileceği belirtiliyor. Erdoğan, önceki haftalarda yaptığı açıklamada, "Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız" mesajını vermişti.

Yerel seçimler sonrası teşkilat durumu

MYK'da, yerel seçimler sonrası ortaya çıkan tablo ve teşkilatların son durumu da detaylı bir şekilde ele alınıyor. Bazı ilçe başkanları üzerinde de çalışma yapılacak ve çalışma tamamlanırsa atamalar gerçekleşecek

İki bin kişi yanıtladı: Tekrar dünyaya gelsen eşinle evlenir miydin? İki bin kişi yanıtladı: Tekrar dünyaya gelsen eşinle evlenir miydin?

Temmuz zammı bekleniyor

Milyonlarca memur ve emekli, temmuz ayında yapılacak zammı merakla bekliyor. Temmuz ayı zammı, haziran ayı enflasyonunun açıklanmasıyla netleşecek. Hükümetin bu konuda atacağı adımlar da MYK'da ele alınacak.