AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Lübnan'a yönelik gerçekleştirdiği siber saldırı hakkında yaptığı açıklamada, Netanyahu hükümetinin uluslararası baskıyı hafifletmek amacıyla saldırgan tutumlar sergilediğini ve savaşın kapsamını genişletmek istediğini belirtti. Çelik, İsrail'in bu eylemlerinin, uluslararası hukuku ihlal ettiğini ve bu saldırıların katliam niteliği taşıdığını vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda geçmişte yaptığı açıklamaların haklılığının bugün daha net bir şekilde görüldüğünü dile getirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Lübnan'a yönelik siber saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İsrail'in katliamlarının sınırı olmadığını gösteriyor, savaşı genişletmek istiyor. Netanyahu şebekesi bir yere saldırarak bu uluslararası baskıyı üzerinden kaldırmaya kalkıyor. Bugün 8 kişinin ölmesine ve insanların yaralanmasına yol açtılar. Bu katliam şebekesinin hiçbir sınır tanımadığının göstergesi. Netanyahu hükümeti, uluslararası hukukun önünden kaçmak için savaşı genişletme gibi bir tutum içerisinde. Savaşın geniş bir alana yayılmasını istiyor. Bunun İsrail savunmasıyla ilgisi yok, katliam şebekesiyle ilgisi var."

Naci Görür şehir ve ilçe ismi verdi: 7 büyüklüğünde deprem yolda Naci Görür şehir ve ilçe ismi verdi: 7 büyüklüğünde deprem yolda

Çelik, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e karşı daha önce yaptığı açıklamaların haklılığını şu sözlerle vurguladı: "Cumhurbaşkanımız, kardeşlerimizin direnişini Kurtuluş Savaşı'na benzetmişti. Bazıları eleştirmişti. Şimdi Netanyahu'nun savaşı diğer bölgelere yaymak konusunda sistematik faaliyeti görüldüğünde Cumhurbaşkanımızın ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmıştır."

Son olarak, bu saldırıların uluslararası alanda tartışılacağını ve bu katliamların sorumlularının hukukun karşısına çıkarak ceza alacaklarını ifade etti.