e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

Türkiye'de emekli maaşlarına yönelik beklentilerin merakla beklenmesi üzerine AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Emekli maaşlarına ilişkin iyileştirmelerin yapılacağını belirten Yıldırım, bu konuda çalışmaların hızla sürdürüleceğini ve bu çalışmanın Meclis açıldıktan hemen sonra gerçekleştirileceğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak emekli maaşları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak" şeklinde ifadeler kullanarak emeklilerin maaşlarının artırılacağı müjdesini verdi. Ayrıca, bu iyileştirmenin detaylarına ve miktarına dair daha fazla bilgi vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklamada bulunmuştu:

"Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı.