MEB KPSS 2024/6 tercih kılavuzu: Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı MEB KPSS 2024/6 tercih kılavuzu: Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı

AK Parti'nin Ankara Kızılcahamam'da düzenlediği yerel yönetimler kampı başladı. Kampın ilk gününde belediye başkanları tecrübelerini paylaşarak istişarelerde bulundular. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kamp devam ediyor.

Kamp süresince 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları detaylı bir şekilde değerlendirilirken, belediyelerin atacakları adımlar ve yerel yönetim stratejileri masaya yatırılıyor. Ayrıca, genel başkan yardımcıları da kendi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla toplantılar gerçekleştirerek yerel durumları ve talepleri dinleyecekler.

Kamp programında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın sunumları yer alacak. Ekonomiden dış politikaya kadar geniş bir yelpazede güncel konular da ele alınacak. Hazine ve Maliye, Tarım ve Orman, Ulaştırma ve Altyapı, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Kültür ve Turizm bakanlarının da katılımıyla yapılacak konuşmalarla kamp, 2 Temmuz Salı günü sona erecek.