Meteoroloji birçok kenti saat vererek uyardı Meteoroloji birçok kenti saat vererek uyardı

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel’in kızı İlknaz Bektaş, geçtiğimiz gün evde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki Bektaş’ın akciğerlerine hava kaçtığı ve bu durumun kalbinin zorlanmasına neden olduğu tespit edildi. Bektaş, elektronik sigara kullanımı nedeniyle yaşadığı sağlık sorunları sonucu acil ameliyata alındı.

İlknaz Bektaş, Instagram hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulunarak, destek olan herkese teşekkür etti. Elektronik sigara kullanımının kendisinde beklenmedik sağlık sorunlarına yol açtığını belirten Bektaş, bu deneyiminin başkalarına örnek olmasını umduğunu ifade etti. Ayrıca, sağlıklı beslenip spor yapmasına rağmen böyle bir sorunun yaşanmasının kendisini şaşırttığını söyledi.

101929558 Herkese Merhabaoncelikle Arayan Soran Beni Taniyan Ya Da Tanimadan Merak Eden Herkese Cok Tesekkur E Z6Xfityfd0Akkpwxczu4Qw

Selen Görgüzel ise, kızının elektronik sigara kullanımı sonucu ciddi bir sağlık problemi yaşadığını açıkladı. Akciğerlerin dumanı süzememesi nedeniyle kalp çevresinde hava kabarcıkları oluştuğunu belirten Görgüzel, bu kabarcıkların kalbin işlevini engellediğini ve acil bir ameliyat gerektirdiğini söyledi. Ameliyatın başarılı geçtiğini ve İlknaz Bektaş’ın iyileşme sürecinde olduğunu belirten Görgüzel, elektronik sigaranın tehlikeleri konusunda herkesi uyararak, sağlığın riske atılmaması gerektiğini söyledi.