Cem Garipoğlu'nun intiharının arından otopsiye giren doktor ve dönemin savcısı konuştu Cem Garipoğlu'nun intiharının arından otopsiye giren doktor ve dönemin savcısı konuştu

İstanbul Kağıthane Şirintepe'de geçtiğimiz ay gece saatlerinde yaşanan olayda, E.K. (17) isimli genç kız, sevgilisi Ömer K. (22) ile buluşmak istedi. İddiaya göre, bir süre önce tanışıp sevgili olan E.K. ve Ömer K.'nın arasına, Ömer K.'nın E.K.'nın yakın arkadaşıyla sosyal medyada konuşmaya başlaması girdi.

Bunu öğrenen E.K., sevgilisi Ömer K.'yı buluşma bahanesiyle çağırdı. Ömer K. ile buluşan E.K., aldatan sevgilisine öfkeyle yaklaştı ve kısa sürede tartışma alevlendi. Ömer K. sevgilisini sakinleştirmeye çalışsa da, E.K. öfkesine yenik düşerek onu önce darp etti, sonra da bacağından bıçakladı.

Olayın ardından can havliyle uzaklaşan Ömer K., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Gencin, yaşanan olayla ilgili olarak sevgilisinden şikayetçi olmadığı belirtildi.