Güncel

Alkollü Veli, Okul Önünde Öğretmene Saldırdı!

Denizli'de bir veli, öğrencilerin önünde bir öğretmene saldırdı ve sendika yetkilileri olayla ilgili suç duyurusunda bulundu

Abone Ol

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Musa Kazım Manasır İlkokulu'nda, öğrencilerin çıkış saatinde, alkollü olduğu öne sürülen bir veli, öğrencilerin önünde bir öğretmene saldırdı. Fiziksel şiddete maruz kalan öğretmen, darp raporu alarak saldırgan veliden şikayetçi oldu. Sendika yetkilileri, öğretmeni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve Denizli Adliyesi'ne başvurarak saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, öğretmene yapılan bu saldırıyı sert bir dille kınayarak, "Maalesef eğitimcilere yönelik şiddet ilimizde de devam etmektedir. Bu tür saldırılar, hem geleceğimizi karartmakta hem de eğitim camiasında büyük endişeye yol açmaktadır.

Eğitimcilere karşı her türlü saldırı, toplumun zihnini ve ruhunu karartmaktadır. Cehalete dayanan bu şiddet bir an önce son bulmalıdır. Eğitimciler, sokak kabadayılarının deneme tahtası değildir. Avukatımızla birlikte öğretmenimiz için suç duyurusunda bulunduk ve olayın takipçisi olacağız. Yetkilileri göreve çağırıyoruz," ifadelerini kullandı.