Altın piyasasında heyecanlı bir bekleyiş devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanacak önemli bir artışı öngörerek, yeni rekor tarihini açıkladı. Yatırımcılar, altın fiyatlarının bu tarih üzerinde uçacağına inanarak heyecanla beklemeye devam ediyor.

Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü

Son günlerde ABD'deki ekonomik verilerin altın fiyatlarını etkilediği gözleniyor. Özellikle özel sektör istihdamı ve tarım dışı istihdam verileri, altın fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Bu bağlamda, ABD'deki özel sektör istihdamının beklentilerin üzerinde artış göstermesi sonucunda ons altın değer kaybetmiş ve gram altın 1600 liranın altına gerilemişti.

64ab1b894f018179d20686a6 (1)

Ancak bugün, ABD'deki tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin altında kalması, altın fiyatlarında olumlu bir etki yarattı. İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanacak olan önemli bir artışı öngörerek, yatırımcıları heyecanlandırdı. Tahminlerine göre, altın fiyatları 200 liralık bir yükseliş yaşayacak ve bu rekor tarihinde gerçekleşecek.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi