Ankara'da 27 Kasım gecesi gerçekleşen silahlı saldırı ve yağma olaylarına karışan suç örgütü üyeleri arasında bulunan Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni de dahil olmak üzere 3 kişi tutuklandı.

27 Kasım'da Çankaya ilçesindeki eğlence mekanlarını silahlı saldırıya maruz bırakan ve bir kişiyi yaralayan suç örgütü üyeleri, aynı gece bir iş yerinde yağma gerçekleştirip 2 kişiyi de döverek yaraladılar. Kaçan şüphelilerin yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün başlattığı operasyon sonucunda, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni R.P. dahil 6 şüpheli gözaltına alındı.

Etimesgut ilçesinde bir evde saklandıkları tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, 23 sentetik ecza hapı, 31 gram esrar, 1 gram kokain, 2 ruhsatsız tabanca ve 65 fişek, 2 askeri renkte balistik yelek ile suç geliri olarak değerlendirilen 34 bin 300 TL ele geçirildi.

Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar Peugeot 2024 temmuz fiyat listesi açıklandı: Yeni modeller ve güncel fiyatlar

Şüpheliler arasındaki örgüt lideri R.P. ile birlikte Y.K. ve M.V., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Savcılık tarafından serbest bırakılan 3 şüpheliye karşılık, Y.K., R.P. ve M.V. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü içindeki bir hesaplaşma olup olmadığına dair soruşturma devam ediyor.