Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve MHRS'de başlatılan onaylı randevu sistemi hakkında bilgi verdi.

Randevu sisteminde yaşanan iyileşmeye değinen Bakan Koca, vatandaşların gösterdiği uyum ve işbirliği için teşekkür etti ve randevu sadakat oranında büyük bir artış olduğunu belirtti. İleri tarihler için randevu alma konusunda yaşanan sorunların çözüldüğünü belirten Koca, özellikle İstanbul'da yaşanan randevu sıkıntısının belirli branşlar dışında çözüldüğünü ifade etti. Görüntüleme gibi kapasite kısıtlı alanlar için de tedbirler aldıklarını ve bu yönde rahatlama görüldüğünü söyledi.

Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip... Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip...

Bakan Koca, onaylı randevu döneminin ilk sonuçlarını bayramdan sonra düzenleyecekleri bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını belirterek, "Müsterih olun yarın bugünden daha güzel olacak hepimiz için" dedi.

Sağlık Vadisi Projesi'ne de değinen Bakan Koca, Türkiye Sağlık Vadisi'nin kurulduğunu ve altyapı çalışmalarının başlayacağını söyledi. Bu projenin biyoteknoloji alanındaki kalkınmanın ilk adımı olduğunu ifade etti ve hayırlı olmasını diledi.