Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelindeki eğitim sisteminde yapılan olumlu gelişmelerin yeterince medyada yer bulmadığını söyledi. Bakan Tekin, ülke genelinde 1 milyonun üzerinde öğretmen ve 75 binin üzerinde okul bulunduğunu hatırlatarak, "Yapılan iyi şeyler hiç gündeme gelmiyor" dedi.

Bakan Tekin, öğretmenlerin emeklerinin ve fedakarlıklarının genellikle görmezden gelindiğini ve medyanın olumsuz haberlere odaklandığını belirtti. Özellikle son dönemde yaşanan bir öğretmenin linç edilme olayına da değinen Tekin, bu tür durumların doğru bilgiye dayanmadan hızla yayılmasının ve öğretmenlerin itibar kaybına yol açmasının endişe verici olduğunu ifade etti.

Bakan Tekin, okul müdürlerinin velilere yönelik iletişimlerinde yaşanan tartışmaların medyada olumsuz yansımasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, bu tür olayların çözümünün hızlı ve adil bir şekilde sağlandığını belirtti.

Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu... Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu...