Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Soruşturma ile ilgili yayın yasağı yapıldı ve bu nedenle çekim yapmak doğru değil" dedi.

Bakan Tunç, Narin Güran'ın bulunması için yürütülen çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "İfadeler alındı, şüpheli görülen kişilerle ilgili tespitler yapıldı. Abisi incelendi, adli tıp izleri inceledi. Ancak bu izlerin kime ait olduğuna dair net bir karar verilmedi. Amcası ise tutuklandı. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasındaki örnekle uyuştu ve bu durum neticesinde tutuklama yapıldı."

Kars'ta Okul Müdürünün Aracına Silahlı Saldırı: 4 Kişi Gözaltında Kars'ta Okul Müdürünün Aracına Silahlı Saldırı: 4 Kişi Gözaltında

Bakan Tunç, "Asıl temenni canlı bulunması" ifadesini kullanarak, Narin Güran'ın sağ salim bulunmasını umut ettiklerini belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini ve bu konuda daha fazla bilgi verilemeyeceğini de sözlerine ekledi.