Faizsiz kredi fırsatı: detaylar açıklandı

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 6 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans olmak üzere toplamda 45 bin TL'lik kredi imkanı sunuluyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, faizsiz kredi fırsatından yararlanmak için belirli şartları yerine getirmek zorunda.

20 bin TL ihtiyaç kredisi: kimler faydalanabilir?

QNB Finansbank, yeni müşteri kampanyası kapsamında sunduğu 20 bin TL'lik faizsiz ihtiyaç kredisini 6 ay vade ile kullanıma sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, QNB Finansbank'tan son 1 yıl içinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmamış ve şu anda açık ihtiyaç kredisi ya da hazır kredisi bulunmayan müşteriler olmak zorunda. Bu kriterleri karşılayan kişiler, özel bireysel ihtiyaç kredisi oranlarından yararlanabilecek.

  • Borç transferi kredisi: Diğer bankalardaki borçlarınızı QNB Finansbank'a taşıyarak ödeme planınızı düzenleme fırsatı sunuluyor.
  • Kamu çalışanlarına özel kredi: Kamu çalışanlarına özel olarak, avantajlı bireysel kredi faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına yönelik özel kredi fırsatları mevcut.
  • 3 ay ödemesiz kredi: Şimdi kredi kullanın, ödemelere 3 ay sonra başlayın fırsatıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor.
  • Anında maaş kredisi: QNB Finansbank'tan maaş alan müşteriler, düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilecek.

25 bin TL nakit avans kampanyası: başvuru şartları neler?

Bu kampanya kapsamında, daha önce QNB Finansbank'tan bireysel kredi kartı kullanmamış olan müşterilere faizsiz 25 bin TL nakit avans fırsatı sunuluyor. Kampanya, 23-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olup, başvurular CardFinans veya CardFinans Xtra kredi kartları üzerinden yapılabiliyor.

Başvurusu onaylanan ve kredi kartlarını teslim alan müşteriler, QNB Mobil uygulaması üzerinden %0 faiz oranıyla 3 ay vadeli nakit avans kullanabilecek. Kampanyadan faydalanmak için kredi kartı başvurusunun belirtilen tarih aralığında yapılması ve onaylanması gerekiyor.

Başvurular nasıl yapılacak?

2024-2025 MEB Eğitim Öğretim Yılı Tatil Takvimi: Yarıyıl Tatili Ne Zaman? 2024-2025 MEB Eğitim Öğretim Yılı Tatil Takvimi: Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Kampanyaya katılmak isteyenler, QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Bankanın müşterisi olanlar, mobil bankacılık hizmeti aracılığıyla kampanyadan hızlıca faydalanabilecekler.