Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip... Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip...

QNB Finansbank: Banka, 20 bin TL nakit avans ve 10 bin TL kredi olmak üzere toplamda 30 bin lira kredi sağlıyor. Bu kredi, 6 ay vade ile sunuluyor ve aylık geri ödemeler 5 bin lira olarak belirlenmiş. Başvurular, QNB Finansbank'ın mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek ve yeni müşteriler için geçerli olacak.

Akbank: Akbank da 30 bin lira değerindeki faizsiz kredi kampanyasına katılıyor. Bu kampanya kapsamında, "Mobilden Akbanklı Olanlara" özel olarak sunulan kredi, 6 ay vade ile kullanılabiliyor. Kampanya, ilk defa Akbank mobil uygulaması üzerinden hesap açacak kullanıcılar için geçerli ve 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvurular devam ediyor.

Denizbank: Denizbank, 20 bin TL kredi ve 10 bin TL nakit avans olmak üzere toplam 30 bin TL'lik faizsiz finansman sunuyor. Bu destek, 6 ay vade ile geri ödenecek. Yeni müşteriler, bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler.

İş Bankası: İş Bankası, 30 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı sunuyor. Bu fırsat, İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara özel. Kredi, 6 ay vade ile çekilebilecek ve ödemeler bankaya eşit taksitler halinde yapılacak.

Garanti BBVA: Garanti BBVA, 30 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyası duyurdu. Banka müşterileri, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden bu kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya, yeni müşterilere yönelik olacak.