Bir özel hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgin'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi. Doktor Fatih A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi

Bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgin, dedesinin yoğun bakımda tedavi gördüğü Beylikdüzü’ndeki bir özel hastaneye refakatçi olarak gitmişti. İddiaya göre, hastanenin yoğun bakım doktoru olan Fatih A. ile Selen Bilgin’in bir süredir arkadaş oldukları öğrenildi. Genç hemşire, pazartesi sabaha karşı hastanedeki bir odada hareketsiz şekilde bulundu. Bilgin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlaç Doktorun Cebinden Çıktı

Şüpheli olarak değerlendirilen ölümle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Selen Bilgin’in koluna enjekte edildiği iddia edilen ilaç odada bulunamadı. Yapılan incelemenin ardından ilacın ampulü, Doktor Fatih A.’nın cebinde bulundu.

"Sabah Selen’in Yüzü Morarmıştı"

İfadesi alınan Doktor Fatih A., Selen Bilgin ile arkadaş olduklarını ve aralarında ilişki olduğunu belirterek, olay gecesi başı ağrıdığı için damar yolu açarak ağrı kesici ilaç verdiğini söyledi. Sabah uyandığında Selen’i yüzü morarmış olarak bulduğunu iddia eden Doktor Fatih A., ameliyat öncesi kullanılan ilacı ise Selen’in kendisine enjekte ettiğini ifade etti.

Savcı Tutuklama Talep Etti, Mahkeme Serbest Bıraktı

Şüpheli olarak ifadesi alınan Doktor Fatih A., tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sulh ceza hakimliği, Doktor Fatih A. hakkında adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi.