Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) 2024 “Liselere Geçiş Sınavı”nın sonuçlarını açıkladı.  Bu yıl 2 Haziran’da gerçekleşen 2024 LGS sonuçlarına göre Bilnet Ortaokulları 8’inci sınıf öğrencilerinden 4’ü, 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu oldu.

Bilnet Okulları, başarılarla dolu bir geçen eğitim-öğretim yılını öğrencilerinin LGS şampiyonluğu ile taçlandırdı. Bilnet Okullarında eğitim gören 4 öğrenci; LGS’de Türkiye birinciliği elde etti. Bilnet Okulları Yenimahalle Kampüsünde düzenlenen törenle kupalarını alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Bilnet Okulları öğrencileri; Ali Yağız ÖZ, İsmail Oğuz AŞKIN, Ömer Faruk ÇATI ve Turan Eren ŞAHİN; 2024 LGS sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puanla Türkiye şampiyonu oldu.

Bilnet Okullarında eğitim gören 4 öğrencinin sınav maratonunu Türkiye birincisi olarak tamamlamasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirten Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra SAĞ, “Bilnet Okulları olarak, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında bu yıl 4 Türkiye birincisi çıkararak eğitim alanında kaydettiğimiz başarıyı paylaşmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu başarı, eğitim modelimizin sağlamlığı ve öğretmenlerimizin akademik donanımının açık bir göstergesidir.” dedi.

“Kitlesel Başarıya İmza Atıyoruz”

Oldukça yoğun bir tempoyla geçen sınava hazırlık sürecinin şampiyonluklarla tamamlanmasında Bilnet Okulları öğrenci ve öğretmenleri arasındaki güçlü iletişimin büyük payı olduğunu söyleyen Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra SAĞ, “Bilnet Okulları olarak kitlesel başarıya verdiğimiz önem doğrultusunda akademik başarıyı sadece bireysel düzeyde değil, toplu olarak da ele almaktayız. Öğrencilerimizin el birliği ile çalışarak sergiledikleri bu üstün performans, yetkin öğretmen kadromuzun özverili çalışmalarının ve uygulanan titiz akademik programın bir sonucu. Eğitimdeki bu kolektif başarı, öğrencilerimizin her birinin potansiyelini en üst düzeyde kullanmalarına imkân tanıyor. Geleceğe dair umutlarımızı destekleyen bu başarılarla dolu eğitim yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz.” dedi.

Sigara, alkol ve akaryakıta ÖTV zammı yapıldı Sigara, alkol ve akaryakıta ÖTV zammı yapıldı

Eğitim Sistemimizin Mimarı: Yenilikçi ve Sistematik Yaklaşım

Bilnet Okulları, olarak öğrenci merkezli bir yaklaşımla her bireyin öğrenme stiline uygun yöntemler kullanılarak zenginleştirilmiş bir eğitim modeli uyguluyoruz. Öğrencilerimizin entelektüel, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen çok yönlü bir eğitim sistemi benimsemekteyiz. Teknoloji destekli öğrenme ortamlarımız ile teorik bilgilerin pratik uygulamalarla pekiştirilmesini sağlıyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin elde ettiği bu büyük başarı dolayısıyla gurur duymaktayız. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürü bir borç biliriz. Bilnet Okulları olarak, eğitimin niteliğini yükseltme ve öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlama misyonumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz.