Türkiye, Seçil Erzan'ın futbolculardan zimmetine geçirdiği fon dolandırıcılığını yakından takip ederken, benzer bir olay Konya'da yaşandı. Akbank çalışanı Perihan Yazar, zimmetine 37 milyon 157 bin 105 TL geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Akbank'tan Şok İddia

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın hayali fon oluşturarak futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı davanın yankıları sürerken, yeni bir zimmete geçirme olayı da Konya'da patlak verdi. Akbank Ereğli Şubesi'nde çalışan 37 yaşındaki Perihan Yazar, hesabına 37 milyon 157 bin 105 TL geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, Yazar'a nişanlısı Settar Arslan da eşlik etti.

İslam Memiş'ten 16 Temmuz Uyarısı: Altın ve Gümüş Fiyatlarına Dikkat! İslam Memiş'ten 16 Temmuz Uyarısı: Altın ve Gümüş Fiyatlarına Dikkat!

Banka Avukatı: "İtiraf Etti"

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre, Akbank avukatı, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek verdiği bilgilerde, Perihan Yazar'ın 3 aylık süre içerisinde zimmetine 37 milyon 157 bin 105 TL para geçirdiğini iddia etti. Yazar'ın bunu da itiraf ettiğini belirten avukat, şikayette bulundu. Bu gelişmeler üzerine Perihan Yazar ve paranın bir kısmını gönderdiği ileri sürülen nişanlısı Settar Arslan gözaltına alındı.

Adliyeye Sevk Edilecekler

Her iki şüpheli de işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. Olayın detayları ve soruşturmanın seyri merakla bekleniyor.