İslam Memiş Yatırımcıyı Uyardı: "Böyle Yapan Varını Yoğunu Kaybedecek" İslam Memiş Yatırımcıyı Uyardı: "Böyle Yapan Varını Yoğunu Kaybedecek"

Bursa'da yaşayan Zafer Kufacı, dini nikahlı i Tuğçe Emir'den ayrıldıktan sonra, eski eşinin selasını camide okuttu. Bu beklenmedik olay, genç kadını şoke etti ve eski eşinin kendisine zarar vereceğinden korkmasına neden oldu.

Aw253243 02 Tsf1

Tuğçe Emir ve Zafer Kufacı, 6 yıl önce dini nikahla evlendi. Ancak, bir buçuk yıl önce Tuğçe Emir, şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde kullanması iddiasıyla eşini terk ederek çocuğuyla birlikte ailesinin yanına gitti.

Tuğçe Emir, sürekli olarak eski eşi Zafer Kufacı tarafından ölüm tehditleri aldığını iddia etti. Son olarak, mahallesindeki camiden öğlen vakti kendisinin selasının okunmasıyla büyük bir şok yaşadı. Panikleyen Emir, cami görevlilerine ulaşarak durumu bildirdi. Görevliler, hoparlörden selanın yanlış olduğunu belirten anonslar yaptı.

Aw253243 07 Kgov

Sela olayının ardından Tuğçe Emir, soluğu polis merkezinde aldı ve eski eşinden şikayetçi oldu. Emir, yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Zafer Kufacı, sela için cami imamına Tuğçe Emir'in bilgilerini içeren bir kağıt verdi ve yakın bir noktada bekledi. Öğle namazının ardından verilen selayı cep telefonuyla gülerek kaydetti.

Aw253243 04 Yu2I

Tuğçe Emir, selada cenaze namazının ikindi vakti kılınacağının söylenmesi üzerine eski eşinin kendisine zarar vermesinden endişe ettiğini belirtti. Emir, "Eski eşim zaten madde bağımlısı bir insan. Daha önce de bana ölüm tehditlerinde bulunuyordu. Bununla ilgili uzaklaştırma kararı da mevcut. Cami hocasına giderek benim adıma sela verdiriyor, beni ölümle tehdit ediyor. Korktum tabi ki. İnsan kendisi selasını verince nasıl olur? Selada, 'cenazesi ikindede kaldırılacak' denilince 'acaba bana bir şey mi yapacak o saate kadar' diye korktum." dedi.

Mahalle sakini Ali İlhan, "Bir akşam önce buradaki imam arkadaşımızın yanına gelmiş. 'Benim bir selam var, bunu verebilir misiniz' demiş. Verdiği kağıtta yanlış bilgi olunca selayı vermemişler. Tekrar gelmiş sela verilmesi için. Cami görevlileri de tekrar gelince güvendi ve selayı verdi. Daha sonra yanlış olduğu anlaşılınca hoparlörden 'yanlış seladır' diye anonslar yapıldı." şeklinde olayı anlattı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve Zafer Kufacı'nın ifadesine başvurulacağı öğrenildi.