Güncel

Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İçin Başvuruları Başlattı! 13 Farklı Branştan 460 Kadro

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 13 farklı pozisyonda toplam 460 personel alımı için online başvuruları başlattı

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 13 farklı pozisyonda toplam 460 personel alımı için başvuruları almaya başladı. Kadrolar arasında 410 şoför ile birlikte büro personeli, hemşire, hizmet işçisi, bölge planlama amiri, mekanik hizmet işçisi, elektrik personeli, karoser kaporta boya personeli, odacı, raporlama uzmanı, zaman planlama uzmanı, bölge planlama uzmanı ve tercüman bulunuyor.

İşe alım için adaylardan aranan şartlar arasında askerlikle ilişiği olmamak, adli sicil kaydı bulunmamak ve takım çalışmasına uygun olmak yer alıyor. Ayrıca, iş başvurusu yapacakların devlet güvenliğine karşı işlenen suçlardan hüküm giymemiş olması gerekiyor.

Başvuru niteliklerine gelince, şoför adaylarının en az ilkokul mezunu olması, SRC2 ve 4 belgeleri ile psikoteknik belgesine sahip olmaları gerekiyor. Diğer pozisyonlar için ise ilgili bölümlerden mezuniyet şartı aranıyor. Örneğin, hizmet işçisi pozisyonu için en az önlisans mezunu olmak, elektrik personeli için ise ilgili meslek lisesinden mezun olmak veya otomotiv teknolojileri alanında önlisans diplomasına sahip olmak gerekiyor.

Başvurular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için 29-30 Ağustos 2024 tarihlerinde İBB kariyer internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.

Personel alımı başvuru kılavuzu