Batman'da serinlemek amacıyla çaya giren iki kız çocuğundan biri boğularak hayatını kaybetti. Doluca köyü yakınlarındaki Batman Çayı kenarında ailesiyle birlikte piknik yapan Seher Basütçu (10) ve akrabası Beyzanur Akman (14), serinlemek için suya girdikten kısa süre sonra çırpınmaya başladı. Olay yerine sevk edilen dalgıçlar, yaklaşık 1 saat süren arama çalışmasının ardından Seher Basütçu'nun cansız bedenine ulaştı.

Yurt dışı çıkış harcına zam geldi (Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu?) Yurt dışı çıkış harcına zam geldi (Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu?)

Batman'ın Doluca köyü yakınlarında meydana gelen üzücü olayda, Seher Basütçu ve Beyzanur Akman serinlemek için Batman Çayı'na girdi. Bir süre sonra çocukların suda çırpındığını gören vatandaşlar, hızla müdahale ederek Beyzanur Akman'ı sudan çıkardı. Ancak Seher Basütçu akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye su altı arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren arama çalışması sonucunda, Seher Basütçu'nun cansız bedenine ulaşıldı.