e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etmesinin ardından ikili arasında yerel seçimler için ittifak sağlandığı, belirli illerde ortak aday çıkaracakları iddia edildi.  Adana, Mersin gibi illerde İYİ Parti adayının desteklenmesi yönünde görüşlerin gündeme geldiği de ifade edildi. 

İlgili iddiaların gündemi sallamasının ardından konuşan İYİ Parti Başkanlık Divanı, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı, iki partinin yerel yönetim başkanlarının görüşmesinin nezaket ziyareti olduğu, bu konunun gündeme dahi gelmediği vurgulanarak, açıklamada, "Akşener önümüzdeki süreçle ilgili olarak da açık ve şeffaf bir yol haritası ile hareket edecektir" denildi.

Aynı iddia CHP MYK toplantısı sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a da soruldu. Öztrak, ''Bunların tamamı hayal mahsulü ve uydurma" değerlendirmesinde bulundu.