Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a Yürüyüşünün 752'nci Yıl Dönümü anma programına video mesaj gönderdi. Mesajında, Cumhuriyet'in ikinci asrını milletin asrı yapma gayreti içinde olduklarını ve Türkiye'nin büyük ve güçlü hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirten Erdoğan, Hacı Bektaş Veli'nin öğretilerinin insanlık için rehberlik etmeye devam ettiğini ifade etti.

Erdoğan, "Gelin canlar bir olalım" çağrısının deprem felaketleri sonrasında milletin birlik ve beraberlik içinde yardımlaşmasına ve dayanışmasına örnek teşkil ettiğini vurguladı. 50 bin insanın hayatını kaybettiği ve 11 ilin etkilendiği depremin ardından devlet ve milletin el ele vererek yaraları sardığını ve depremin izlerini silmeye çalıştığını aktardı.

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin tarihinin en kritik seçimlerinden birini demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdiğini ve fitne girişimlerine prim vermeden birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğini belirtti. Türkiye'nin güçlü ve büyük hedeflerine ulaşmak için çeşitli zorluklara rağmen emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Erdoğan, Hacı Bektaş Veli'nin mesajlarının bu mücadeleye güç verdiğini ifade etti.

Erdoğan, mesajının sonunda Hacı Bektaş Veli'nin manevi mirasına sahip çıkan tüm kurumları tebrik ederek, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.