İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor! İş Bankası’ndan Personel Alımı: Memur Pozisyonları İçin Başvurular Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terörü kaynağında yok etme politikalarının süreceğini vurguladı. Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik saldırının, sadece bir kurumu hedef almadığını, Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit ettiğini ifade etti.

Terörle Mücadele ve Operasyonlar
Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, "Dün geceden itibaren saldırının cevabı kat kat fazlasıyla verilmeye başlanmıştır" dedi. Güvenlik birimlerinin, Suriye'den gelen tehditlere karşı kapsamlı çalışmalar yürüttüğünü belirtirken, teröristlerin etkisiz hale getirildiğini söyledi. "Terörle mücadelemizi uhdemizde bulunan tüm imkanları kullanarak, çok boyutlu bir şekilde sürdürüyoruz" diyen Erdoğan, aydınlık ve güvenli bir Türkiye hedefini yineledi.

BRICS Zirvesi ve Dış Politika
BRICS Zirvesi'nde Türkiye'nin hem doğu hem batı ülkesi olduğunu anlatan Erdoğan, bu platformda yapılan görüşmelerin önemine değindi. Zirve sonrası diğer ülkelerle işbirliğini ilerletme arzusunu dile getirirken, Türkiye'nin BRICS üyeliği ile ilgili sorulara yanıt verdi. Erdoğan, Türkiye'nin BRICS ile iş birliğini artırma isteğinin, NATO'ya alternatif oluşturmadığını vurguladı.

İsrail Saldırıları ve Bölgesel Güvenlik
Erdoğan, Ortadoğu'daki güncel gelişmelere de değinerek, İsrail'in saldırılarının durdurulması gerektiğini ve bu konuda diğer liderlerden destek istediğini belirtti. Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda BRICS ile ilişkilerini geliştirmek istediğini vurguladı.